Σεισμοσ Κρητη Σημερα : ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI : Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος.

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και .

Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σεισμός στην Κρήτη: Στήνει σκηνές για τους άστεγους ο
Σεισμός στην Κρήτη: Στήνει σκηνές για τους άστεγους ο from www.ipaidia.gr
Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

«eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να .

Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου.

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh
Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh from cdn.cnngreece.gr
Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός.

Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου.

Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία .

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη.

Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI
ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI from images32.inewsgr.com
«eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης.

Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος.

Σεισμοσ Κρητη Σημερα : ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI : Κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος.. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Νέος σεισμός στην κρήτη, 4,6 ρίχτερ, με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα νδ του αρκαδοχωρίου. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί .